Voornamen babynamen voor de geboorte van je baby. Je bent zwanger en v Voornamen babynamen voor de geboorte van je baby. Je bent zwanger en v

Informatie over geboortekaartjes

   Zwangerschap    Geboortekaartjes

Welke stijl kies je? Klassiek vormgegeven kaartjes, fotokaarten, strak en modern vormgegeven geboortekaarten of traditionele kaartjes met een lintje of strikje. Online geboortekaartjes bestellen is inmiddels gemeengoed. Online is er een enorm uitgebreide keus aan leuke geboortekaartjes. Verschillende mogelijkheden:

  • geboortekaartje volledig zelf ontwerpen
  • origineel kant-en-klaar geboortekaartje met eigen teksten
  • uniek geboortekaartje met eigen foto van je baby of dikke buik

Ik raad je aan de enveloppen ruim van te voren te bestellen, zodat je de adressen alvast kunt schrijven en meteen de ontbrekende adressen kunt achterhalen. Na de geboorte ben je met je baby bezig. Zodra je baby is geboren geef je de drukker de geboorte gegevens door en zullen de geboortekaartjes meestal binnen enkele dagen gereed zijn. Denk ruim op tijd na over de geboortekaartjes. Tegen het einde van je zwangerschap heb je er misschien de puf niet meer voor.

Geboortekaartjes tekst

Welke geboortetekst wil je op het geboortekaartje zetten? Standaard in ieder geval de naam en geboortedatum en jullie namen met namen van broertjes en zusjes, adres en telefoonnummer(s). Verder kan een (Christelijk) geboortegedicht, uitspraak van zusje of broertje, kinderliedje, tekening of gedicht erg toepasselijk zijn.

Alles over je zwangerschap te weten komen?

Shop nu de liefste geboortekaartjes mét korting

geboortekaartjes Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes van Made for Moments worden ontworpen door onze eigen ontwerpers. Ben je op zoek naar lieve en klassieke geboortekaartjes of gaat jouw voorkeur uit naar stoere en hippe geboortekaartjes? De verschillende collecties zijn geïnspireerd op de laatste trends. Inspiratie doen we op over d