Voornamen babynamen voor de geboorte van je baby. Je bent zwanger en v Voornamen babynamen voor de geboorte van je baby. Je bent zwanger en v

Informatie over geboortekaartjes

Welke stijl kies je? Klassiek vormgegeven kaartjes, fotokaarten, strak en modern vormgegeven geboortekaarten of traditionele kaartjes met een lintje of strikje. Online geboortekaartjes bestellen is inmiddels gemeengoed. Online is er een enorm uitgebreide keus aan leuke geboortekaartjes. Verschillende mogelijkheden:

  • geboortekaartje volledig zelf ontwerpen
  • origineel kant-en-klaar geboortekaartje met eigen teksten
  • uniek geboortekaartje met eigen foto van je baby of dikke buik

Ik raad je aan de enveloppen ruim van te voren te bestellen, zodat je de adressen alvast kunt schrijven en meteen de ontbrekende adressen kunt achterhalen. Na de geboorte ben je met je baby bezig. Zodra je baby is geboren geef je de drukker de geboorte gegevens door en zullen de geboortekaartjes meestal binnen enkele dagen gereed zijn. Denk ruim op tijd na over de geboortekaartjes. Tegen het einde van je zwangerschap heb je er misschien de puf niet meer voor.

Geboortekaartjes tekst

Welke geboortetekst wil je op het geboortekaartje zetten? Standaard in ieder geval de naam en geboortedatum en jullie namen met namen van broertjes en zusjes, adres en telefoonnummer(s). Verder kan een (Christelijk) geboortegedicht, uitspraak van zusje of broertje, kinderliedje, tekening of gedicht erg toepasselijk zijn.

Alles over je zwangerschap te weten komen?

Shop nu de liefste geboortekaartjes mét korting

geboortekaartjes Goedkoop kaartje sturen

Goedkoop kaartje sturen

Bij Kaartenhuis is zelf kaartjes maken en sturen is niet alleen leuk, maar ook goedkoop. Wij bieden voor onze gehele collectie namelijk een laagsteprijsgarantie. Maak nu gemakkelijk en gratis een account aan, ga aan de slag met je eerste kaart en ontdek de vele mogelijkheden.

Leuk om te lezen