Voornamen babynamen voor de geboorte van je baby. Je bent zwanger en v

Informatie over geboortekaartjes

Welke stijl kies je? Klassiek vormgegeven kaartjes, fotokaarten, strak en modern vormgegeven geboortekaarten of traditionele kaartjes met een lintje of strikje. Online geboortekaartjes bestellen is inmiddels gemeengoed. Online is er een enorm uitgebreide keus aan leuke geboortekaartjes. Verschillende mogelijkheden:

  • geboortekaartje volledig zelf ontwerpen
  • origineel kant-en-klaar geboortekaartje met eigen teksten
  • uniek geboortekaartje met eigen foto van je baby of dikke buik

Ik raad je aan de enveloppen ruim van te voren te bestellen, zodat je de adressen alvast kunt schrijven en meteen de ontbrekende adressen kunt achterhalen. Na de geboorte ben je met je baby bezig. Zodra je baby is geboren geef je de drukker de geboorte gegevens door en zullen de geboortekaartjes meestal binnen enkele dagen gereed zijn. Denk ruim op tijd na over de geboortekaartjes. Tegen het einde van je zwangerschap heb je er misschien de puf niet meer voor.

Geboortekaartjes tekst

Welke geboortetekst wil je op het geboortekaartje zetten? Standaard in ieder geval de naam en geboortedatum en jullie namen met namen van broertjes en zusjes, adres en telefoonnummer(s). Verder kan een (Christelijk) geboortegedicht, uitspraak van zusje of broertje, kinderliedje, tekening of gedicht erg toepasselijk zijn.

Alles over je zwangerschap te weten komen?

Shop nu de liefste geboortekaartjes mét korting

geboortekaartjes Kaartje2go: Gratis proefdruk

Kaartje2go: Gratis proefdruk


Geef je geboortekaartje bijvoorbeeld een persoonlijke touch met een foto van jullie kleine spruit of bewerk het kaartje met leuke kaders, figuren en lettertypes. Kaartje2go biedt je keuze uit vijf luxe papiersoorten en stuurt je graag een gratis proefdruk van je ontwerp toe. Zo weet je zeker dat het geboortekaartje helemaal naar wens is.

geboortekaartjes Mixed Babies

Mixed Babies

Mixed Babies ontwerpt hippe multiculturele producten waar iedereen blij van wordt! Ze hebben niet alleen kaartjes met een donkerbruine baby of lichtbruine baby, maar ook geboortekaartjes met een blanke, Arabische en Aziatische baby erop. Nederland wordt steeds multicultureler. Maar de (geboorte) producten gaan niet met de tijd mee. Daar brengt Mixed Babies verandering in. Wij brengen een mix van geboortekaartjes en andere producten voor elke cultuur!
Actie: Mixed Babies biedt ook gratis proefkaartjes aan met de Kortingscode: MBPR01

Leuk om te lezen