Privacybeleid en Privacyverklaring Privacybeleid en Privacyverklaring

Privacybeleid en Privacyverklaring

   NaamWijzer voor jou    Privacybeleid

Het bedrijf Family World, eigenaar van ikbenZwanger.com, KindjeKlein.nl en Naamwijzer.nl, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Family World
KvK 27365777
https://www.familyworld.nl
+31 6 8369 3448
info@familyworld.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Family World verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Je naam;
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken en informatie te delen op het forum of in een blog.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@familyworld.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Family World verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze persoonlijke nieuwsbrief naar je;
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
- Voor jou om je account te beheren en persoonlijke informatie in te zien;
- Met je te communiceren als je één van onze bloggers bent.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Family World bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor persoonsgegevens: zo lang je een account bij ons hebt.

Echter, als je vier jaar lang niet bent ingelogd, verwijderen we je inloggegevens. Je forumberichten blijven wel online zichtbaar, maar zonder jouw gegevens. Bloggers worden niet verwijderd, aangezien de blogs ook blijven bestaan.

Delen van persoonsgegevens met derden

Family World deelt jouw persoonsgegevens met onze hosting partij Your Hosting, omdat dit noodzakelijk is voor het beheren van de website. Met Your Hosting hebben wij een standaard bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Family World blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Verder verstrekt Family World jouw persoonsgegevens NIET aan andere derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Family World gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Family World gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en zodat je kunt inloggen. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Meer informatie over cookies vind je op onze Cookiebeleid pagina.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@familyworld.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou om het verzoek vanuit je mailadres te doen waarmee je bij ons bekend bent. Family World zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Family World wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Family World neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@familyworld.nl